Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

manondelaataruba

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Manon via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 16-01-2015 Ayo Aruba, je was ... (1)
  • 31-12-2014 Happy new year! (0)
  • 20-12-2014 Merry Christmas! ... (3)
  • 08-12-2014 Bezoek! (3)
  • 18-11-2014 Week 11 en 12 (1)

Statistieken

Dit dagboek is 6236 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Week 5

Toon op kaart

27 september 2014 | Door: manondelaataruba

Aantal keer bekeken 238   Aantal reacties 6   Oranjestad, Aruba
a A

Week 5

Na een week die snel voorbij vloog was het vrijdagavond tijd om rustig aan te doen. Gezellig met z’n drieën gekookt en gekletst en toen op tijd naar bed gegaan. Zaterdag was ik alweer vroeg uit de veren om mijn kamertje te poetsen en mijn was weg te brengen. Natuurlijk moesten er ook weer boodschapjes gedaan worden dus dat ook gelijk maar even gefikst. En toen was het eindelijk tijd om lekker te gaan shoppen….Hop met z’n drieën in de auto richting Oranjestad. Allemaal kei gezellig en leuk, maar doe mij Den Bosch maar weer. Het is hier of niet echt mijn smaak of veeeeeel te duur, dus na ik denk een kleine 3 uur winkelen en een lekkere lunch bij the paddock, maar weer richting huis gereden om naar het strand te gaan. Eenmaal thuis toch maar besloten om eerst mijn schoenen te laten maken, want die zijn in die vier weken helemaal versleten. Marloes was zo lief om me er naartoe te brengen, naar Mrs. Minute, en ja zo snel had ik mijn schoenen ook weer terug dus dat was ideaal! Daarna nog even heerlijk genoten op het strand en Maud, Han en de oefenbaby nog even gezien en gesproken. In de avond onze vrienden bij Senor Frogs maar weer eens opgezocht en dat was een goede keus. Een gezellige avond gehad en optimaal genoten van de dag, na 20 uur wakker te zijn geweest was het bedtijd. Zondag weer heerlijk uitgeslapen en een lekker stranddagje gehad. Ook nog met vaders, moeders en Linda gesproken dus ik ben weer helemaal op de hoogte! Zondagavond vonden we dat we wel een etentje hadden verdiend dus zijn we gezellig met z’n viertjes bij Moomba beach gaan eten onder het genot van live muziek. Een goede afsluiter van een leuk weekend.

De stageweek is ook weer voorbij gevlogen. Mijn stagebegeleider was deze week niet op kantoor dus ik kon in alle rust aan mijn schoolopdrachten werken. Daarnaast ook nog wat opdrachten voor TEC uitgevoerd dus het was een nuttig weekje. Ook voor volgende week weer wat leuke dingen staan. Meelopen met de verkopers en bestellijsten maken voor de klanten, dus dat moet helemaal goedkomen!

Na stage weer lekker sportief bezig geweest deze week. Dinsdag, woensdag en donderdag wezen wandelen samen met Suzanne. Donderdag zijn we langs de landingsbaan bij het vliegveld gelopen en ik blijf het machtige dingen vinden die vliegtuigen, mooi om van zo dichtbij te zien! Verder ook nog aan mijn Papiaments gewerkt dus ik vind dat ik nu wel weer weekend verdiend heb :). Ik wens jullie allemaal een fijn weekend toe en tot volgende week!

Sunchi, Manon

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (6)

27 september 2014 20:28 | Door: Mark de Laat

He Manon, er zal me wel iets ontgaan zijn. Ik begrijp over het algemeen ook veel en van alles.
Maar oefenbaby??
Verder gaat het leven z'n gangetje zie ik wel, dat doet me deugd.
Succes en veel plezier.
Groetjes.

28 september 2014 02:39 | Door: Maud

Hahaha geweldig! :D

28 september 2014 11:25 | Door: Astrid

Zo te lezen maak je het heel goed. Fijn datje al zoveel vrienden hebt gemaakt. En veel dingen onderneemt. Geniet ervan. Groetjes

28 september 2014 14:33 | Door: Carla

Heey Manon,

Ik lees wel dat je het goed naar je zin hebt. Heb je Florian al eens gesproken? Denk dat hij dat wel leuk zal vinden als je kontakt zoekt.
Wat een luxe hè. Auto laten wassen en de was laten doen. Hier doen wij dat toch echt allemaal zelf.
geniet er nog van

gr Carla Hoskam

29 september 2014 19:15 | Door: Manon

He Carla,

Dankje voor je leuke berichtje! Ik heb Florian nog niet gesproken, maar had wel zijn telefoonnummer mee naar Aruba genomen, dus ik zal binnenkort is contact opnemen! Je hoort het wel!

Groetjes Manon

29 september 2014 22:25 | Door: linda

Jee ben eindelijk vernoemd, voel me vereerd! Leuk om te lezen hoe leuk je t daar hebt alleen mis nog de foto's haha. Fijne avond nog en spreek/zie je snel via Skype.

Liefs je vriendin die je mist